Adobe -ohjelmistot, koulutus, konsultointi ja tuotanto

Koulutamme ja konsultoimme yrityksiä Adoben ohjelmistojen tehokkaaseen käyttöön, sekä toimitamme visuaaliseen viestintään liittyviä projekteja.

Adobe-ohjelmisto tarjoaa yhtenä pakettina johtavat graafisen tuotannon työkalut. Ohjelmistojen avulla voit itse tuottaa laadukkaat markkinointi- ja muut tarvitsemasi materiaalit, olipa kyse perinteisestä printtimediasta tai sähköisestä mediasta internetistä televisioon.

Printtimedian puolella opastamme sinut tuotantoprosessin kaikkiin vaiheisiin, aina tekstin kirjoittamisesta oikeaoppisesti tyylejä hyväksikäyttäen MS Wordilla ja taulukkojen luomisesta MS Excelillä. Perehdymme laadukkaiden kuvien ottamiseen ja niiden jälkikäsittelyyn raakakuvana ja Photoshopilla kulloiseenkin mediaan sopivaksi. Opit luomaan Illustrator vektorigrafiikkaohjelmalla ilmoituksissa ja mainoksissa tarvittavat kuvat, grafiikat ja logot laadukkaaseen esitemateriaaliin sopivaksi. Indesign taitto-ohjelmalla yhdistät julkaisusi näyttäväksi kokonaisuudeksi.

Liikkuvalle kuvalle Adobelta löytyy kaikki tarvittavat ohjelmistot. Opit käyttämään Premieren videoeditoria, sen käteviä leikkaustoimintoja efekteineen ja sävytät elokuvasi haluttuun tunnelmaan sopivaksi. Äänen jälkikäsittelyyn ja miksaukseen Adobe Audition tarjoaa hienot työkalut. After Effectisillä pääset visuaalisesti vielä pidemmälle: Voit luoda näyttäviä ja realistisia efektejä ja animaatioita alan ehdottomalla huipputyökalulla. Nämä kaikki ohjelmistot toimivat jouhevasti yhdessä, mahdollistaen visuaalisesti ja auditiivisesti näyttävän lopputuloksen.

Koulutuksemme ovat käytännönläheisiä koska uskomme, että tekemällä oppii. Voimme esimerkiksi yhdessä toteuttaa tarvitsemasi projektin, olipa kyse sitten printtimedian tarpeistasi kuten esitteistä, tuoteluetteloista tai vaikkapa asiakaslehdistä. Audiovisuaalisen viestinnän puolella voimme kuvata, äänittää ja editoida kanssasi tarvitsemasi projektin ja samalla tämä projekti toimii koulutuksena seuraaviin omiin projekteihisi. Et edes tarvitse omaa välineistöä, se löytyy tarvittaessa meiltä.

Projektisi onnistuvat, kun tiedät miten asiat kannattaa tehdä heti alusta alkaen.