Adobe -ohjelmistot, koulutus, konsultointi ja tuotanto

Koulutamme ja konsultoimme yrityksiä Adoben ohjelmistojen tehokkaaseen käyttöön, sekä toimitamme visuaaliseen viestintään liittyviä projekteja.

Adobe-ohjelmisto tarjoaa edullisena pakettina johtavat graafisen sisällöntuotannon työkalut. Ohjelmistojen avulla yritys voi itse tuottaa laadukkaat markkinointi- ja muut tarvitsemansa materiaalit olipa kyse perinteisestä printtimediasta tai sähköisestä mediasta internetistä televisioon.

Perinteisen printtimedian puolella pastamme sinut tuotantoprosessin kaikkiin vaiheisiin lähtien tekstin kirjoittamisesta tyylejä hyväksikäyttäen MS Wordilla ja taulukkojen luomisesta MS Excelillä. Perehdymme laadukkaiden kuvien ottamiseen ja niiden jälkikäsittelyyn raakakuvana ja Photoshopilla kulloiseenkin mediaan sopivaksi. Opit luomaan Illustrator vektorigrafiikkaohjelmalla ilmoituksissa ja mainoksissa tarvittavat kuvat, grafiikat ja logot vaativaankin esitemateriaaliin sopivaksi. Indesign taitto-ohjelmalla yhdistät julkaisusi näyttäväksi kokonaisuudeksi.

Liikkuvalle kuvalle Adobelta löytyy kaikki tarvittavat ohjelmistot. Opit käyttämään Premieren videoeditoria ja sen käteviä leikkaustoimintoja efekteineen. Adobe Speedgraden avulla sävytät elokuvasi haluttuun tunnelmaan sopivaksi. Äänen jälkikäsittelyyn ja miksaukseen Adobe Audition tarjoaa hienot työkalut. After Effectisillä pääset vielä pidemmälle: Voit luoda todella näyttäviä ja realistisia efektejä ja animaatioita alan ehdottomalla huipputyökalulla. Nämä kaikki ohjelmistot toimivat jouhevasti yhdessä, mahdollistaen visuaalisesti ja auditiivisesti näyttävän lopputuloksen. Jostain kumman syystä Adobe on jättänyt DVD:n ja Blu-rayn tekoon tarkoitetun Encoren pois valikoimistaan, mutta vanhemmalla CS6 -versiolla myös näiden tekeminen onnistuu kätevästi.